tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tosimies ei naisia pelkää

Olin tänään pitkästä aikaa kuntosalini järjestämässä jumpassa, joka pidetään kesäisin läheisellä uimarannalla. Mukana oli kymmenkunta naista iältään 18-50 vuotta ja yksi nuori mies. Siis todellakin, NUORI mies. Ja nyt puhutaan alle 25-vuotiaasta. Raamikas, hyvännäköinen ja tatuoitu.

Uimarannalla oli helteisenä iltana vilkasta ja jumppaava ryhmämme sai ansaittua huomiota. Mutta entä tämä yksi ainoa mies. Lapset kikattelivat, naiset myhäilivät ohikulkiessaan. Mutta miehet. Tuijottivat kauempaa, osa itsekseen hörähdellen, että "homo mikä homo". Tai muuten sekaisin päästään. Ei, hyvät herrat, tämä raamikas nuori mies on nero. Hän on kymmenen naisen ympäröimänä yksin saamassa kaiken huomion. Hän saa huomioita. Hän haluaa pitää itsestään huolta ja  on rohkea. Pääsi iltauinnillekin naisseurassa, mitä ei voi sanoa useimmista könsikkäistä siellä rannan laitamilla lymyilemässä.

Odotan innolla ensi viikon tuntia, silloin zumbataan. Todellakin valitsen paikan takarivistä, jos tämä kaveri saapuu paikalle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti