maanantai 20. toukokuuta 2013

Seikkailua sinkkumaailmassa...

En pidä sanasta sinkku, mutta onko sille järkevää vastinetta? Kuinka kauan voi käyttää sanaa eronnut, jota itsestäni käytän kuvaamaan elämäntilannettani...? Sinkku, eronnut, karannut, kuinka vaan, vapailla markkinoilla ollaan ja koska tämä on ainutlaatuista aikaa elämässäni, on siihen syvennyttävä huolella ja onhan tätä riemua havainnoista jaettava muillekin.

Kaksi ja puoli vuotta tätä "sinkkuelämää" eläneenä, on pakko avautua aiheesta nettideittailu. On tullut kokeiltua, koska monet kokeneemmat vannovat tämän ihanuuden nimiin. Hauskaahan siellä loputtomassa kasvojen meressä on "saalista" katsella, mutta asia, joka jaksaa naurattaa ja hämmästyttää on miesten itsestään laatimat esittelyprofiilit. Siis jos sellaisen ylipäätään on jaksanut raapaista kasaan. Kohderyhmällä 30-47 vuotta on eteen tullut seuraavanlaisia helmiä:

1. "Hetken kestää elämää, sekin synkkää ja ikävää..."
2. "Sinustako pallo jalkaani...?"
3. "Haluttu uros nyt vapailla markkinoilla"
4. "Etsin naista max 75 vuotta"
5. "186 cm"
6 "Hiljainen, 176 cm"
7. "muuten ei hirveetä väliä mutta koira olis kiva jos olis"
8. "I'd like to meet warm woman for marriage."


Miehet... Annan pari vihjettä riemukkaampaan ja tuloksellisempaan deittailuun.

Kohdan 1 positiivisuus suorastaan hyökkää silmille ja tuon ilopillerin kanssa olisi epäilemättä ratkiriemukasta viillellä kahdestaan ranteita auki.

Entäpä herra numero 2. Kukapa ei haluaisi tuntea olevansa pallo kumppaninsa jalassa... Riippakivi, rasite, pitkään viitekorkoon sidottu tekijä... Nämä ovat synonyymeja tuolle pallolle.

Kolmosen profiilin olemassaoloa hämmästelen syvästi, hänhän on kuitenkin haluttu uros, niin miten moinen aarre on lipsahtanut jonkun onnettoman naisen kätösistä näille kuumille markkinoille.

Seuraavat kolme kohtaa ovat melko tyhjentäviä. Jos profiilissa, joka on tietysti ilman valokuvaa,  on  teksti "186 cm" tai "hiljainen, 176 cm", niin voin vannoa teille miehet, ettei yhdelläkään naisella ole tarvittavaa sissihenkeä kaivamaan tällaisesta miehestä esiin mitään, siis ei yhtään mitään muutakaan tietoa. Ja tuo "hiukan" vanhemman puuman metsästäjä... Mies oli siis 29-vuotias, aika kevyillä kriteereillä mennään. ;)

Kohta 7, tarvitseeko tuota edes kommentoida... Kennelistä saa koiria.

Ja sokerina pohjalla Mr. 8 päiväntasaajan eteläpuolelta. Suoraan asiaan, rakastan sinua jo nyt, mennäänkö naimisiin?

Kaikkien nettideittaavien miesten puolustukseksi on sanottava, että onhan siellä seassa nerokkaita, nokkelia ja vitsikkäitäkin tapauksia, miehiä, joilla on sana hallussa ja niitä, jotka ovat suomalaisessa suoruudessaan suorastaan hellyyttäviä.

Jatkan tutkimustani, jospa sieltä helmien seasta löytyisi yksi todellinen näkinkenkä. ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti