keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Vihapuhetta sukkahousuista

Sukkahousut, nuo ihmiskunnan viholliset, keinokuituiset seksintappajat. Vihaan sukkahousuja.



Mutta rakastan mekkoja ja hameita. Kesäisten ilmojen myötä olen joutunut taas kohtaamaan veriviholliseni, jotka sukkalaatikon perukoilla talven jäljiltä lymyilevät. Työympäristö on sellainen, että sukkahousuja/ sukkia on käytettävä, joten ilman liikkeelle lähteminen ei ole vaihtoehto. Aamulla kaivoin taas nämä muka-auringon päivettämän-väriset kammotukset esiin, koska halusin pukeutua hameeseen. Istuin sängynreunalle ja tartuin nyloniin huolellisesti leikatuin kynsin ja käsirasvan pehmittämin käsin. Ensimmäinen jalka onneekkaasti sukkahousuihin ja seuraavaan kohdalla tämä epätodennäköinen tapahtuma oli jo totta, sukkahousut pysyivät ehjinä.

Melkein jo hihkuin riemusta ja aloin pukea hametta. Sivuvetoketjun kohdalla se tapahtui, sukkahousut jäivät väliin ja silmäpako oli salamana nilkassa saakka. Kiroilua, mutinaa, kiukkua ja jalanpolkemista, seuraava pari esiin. Ehjänä päällä. Erävoitto!

Pilasivat päiväni, mutta selviän hengissä. Aurinko paistaa, on lämmin. Mutta...

Kuka keksii yhtään positiivista asiaa sukkahousuista, kun jätetään pois se tosiseikka, että talven kalvakat suonikohjuin ja katkeinnen verisuonin koristellut sääret näyttävät edes siedettäviltä sukkahousuissa. Muita ehdotuksia...??? Niksi-Pirkkaa ei lasketa.

- Sukkahousujen kokoluokitus on käsittämätön, yksi koko 36-48 sopii kaikille? Siis kuka älypää (mies) tämän on keksinyt. Jos ostat tarkemmalla koolla, ne ovat joka tapauksessa liian pienet.
- Sukkahousuissa on aina liian korkea vyötärö, joka puristaa mukavasti kylkiluiden kohdalla.
- Mitä kalliimmat ostat, sen varmemmin ne rikot.
- Sukkahousut ovat RUMAT. Haarakiilat, kärkivahvikkeet...
- Sukkahousut ovat epämukavat, hiostavat ja ahdistavat.
- Sukkahousut tappavat kaiken seksikkyyden, jos joudut ne joskus epähuomiossa jollekin miespuoliselle paljastamaan.

Vaihtoehtona stay-up sukat eivät ole yhtään paremmat, kauniimmat ehkä. Silikoni reunanauhassa aiheuttaa ihottumaa, sukkia saa jatkuvasti nykiä ylös ja jossain vaiheessa päivää huomaat taatusti raahaavasi nilkassasi tätä naiseuden symbolia kauniissa kasassa.

Kanssasisaret,  kun tuntuu siltä, että saattaisi käydä flaksi, pukeudu housuihin. Trust me on this! ;)






2 kommenttia:

  1. Kyllä mulle mahtuu koko 40-44 vallan mainiosti ja olen isokokoinen mies. Tuntuu hyvälle jalassa. Rakastan sukkahousuja.

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Ihmeellinen on sukkahousujen maailma. Itse vihaan sukkahousuja silloin kun ne valuvat. Tai kun lähtevät kantapäästä purkautumaan (se tavallisin tapaus). Muutoin tykkään pitää sukkiksia ja käytän melkein joka päivä. Tottakai joukkoon mahtuu malleja jotka eivät kovin kauan kestä tai ovat huononmallisia.

    Mutta laatu palkitsee sukkahousuissakin. Aikani käytin halpis sukkiksia, mutta jossain vaiheessa päätin kokeilla vähän kalliimpia merkkejä. Siitä lähtien sukkahousut eivät ole olleet minulle ihan yhdentekevä vaatekappale, vaan vähän niin kuin koruntapainen lisuke. Sopivilla sukkahousuilla saa helposti ilmettä asuun. Kuviosukkahousuja ja värillisiä käytän aika usein. Kesälläkin vedän mieluusti ohuehkot sukkahousut jalkaan. Tasoittaa laikukkaita sääriä. Enemmän tykkään sukkahousuista kuin vihaan niitä. Sixty-fifty tjsp. ??!!

    VastaaPoista